Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In de spiegel: Rik Pennings

“Ik ben trots op het bedrijf wat er nu staat. Ook ben ik trots op hoe het bedrijf draait in combinatie met het gezin. Mijn vrouw Ilse heeft een baan als communicatieadviseur en zij werkt ook één dag in de week mee in het bedrijf. Samen brainstormen we veel. Door haar invloed zijn we heel actief op het gebied van social media via onze bedrijfspagina en Dutch Daffodils."



"We geven ons bedrijf echt een eigen gezicht. In het begin voelde het wel wat onwennig om zoveel openheid te geven. We laten onszelf in video’s en foto’s echt zien. Ik als ondernemer, mijn dochters schommelend als bloemenmeisjes tussen de narcissen… maar inmiddels ben ik blij dat we deze weg in zijn geslagen. Ik ben het bedrijf en daar hoort het gezin zeker bij. Leveranciers, afnemers, collega’s en buren vinden het leuk. Mensen worden er blij van. Onze foto’s en video’s zijn de hele wereld over gegaan met gigantische bereikcijfers. Mijn klanten herkennen mij, het is goede productpromotie en het levert ons veel goodwill op. Het werkt!”

‘In de Spiegel’ is de rubriek van Flower Science waarin iemand uit de bloemensector in de spiegel kijkt. In tien korte vragen blikt deze persoon naar het heden, zijn verleden en de sector in de toekomst. Aan het woord Rik Pennings, eigenaar van P. Pennings Bloembollenbedrijf in Noordwijkerhout.

Klik hier voor het artikel op Flower Science

Publicatiedatum: