Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum introduceert nieuwste noviteiten en concepten tijdens Seasonal Trade Fair

Op 14 en 15 maart neemt Decorum deel aan de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair, waar de nieuwste Decorum noviteiten van Ten Have Plant en Van Schie Potlelies worden gepresenteerd. Ter Laak Orchids introduceert tijdens de beurs haar nieuwste productconcept: Flying Orchids.
 
Premium Heliconia door Van Schie Potlelies
Alleen voor Decorum kweekt Van Schie Potlelies de beste kwaliteit Premium Heliconia. Tussen de donkergroene springerige bladeren groeien opvallende, rode, ronde en puntige vormen uit tot bijzondere bloemen in geel, rood of oranje. De Premium Helicona is compact maar vol en wordt uitgeleverd met minimaal drie prachtige bloemen die bloeien tot wel 120 dagen!


Links de Campanula Porto Longlife van Ten Have Plant, rechts de Premium Heliconia van Van Schie Potlelies

Campanula Porto Longlife door Ten Have Plant
De Campanula Portenschalagiana Porto Longlife wordt exclusief en optimaal duurzaam gekweekt door Ten Have Plant. De plant kenmerkt zich dankzij haar compacte ronde vorm en heeft prachtige grote paarse bloemen. Alle knoppen komen uit en de bloemen zijn kleurvast, waardoor je nog langer van deze vrolijke plant geniet!
 
Introductie nieuw productconcept van Ter Laak Orchids
Op de Seasonal Trade Fair introduceert Ter Laak Orchids haar nieuwste productconcept. Sommige schoonheid ontdek je pas als je er vanuit een ander perspectief naar kijkt. Tijdens de beurs maakt het publiek in de Decorum stand kennis met het Decorum-concept Flying Orchids.
 
Samen met de nieuwste Decorum noviteiten en concepten ontdekt u het assortiment van 16 Decorum planten kwekers bij stand 14.1. Gelijktijdig en in samenwerking met de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair is Decorum ook te bezoeken op de Retail Experience in het World Horti Center (WHC). 12 innovatieve sierteeltbedrijven presenteren hier de nieuwste concepten, noviteiten en winkeloplossingen. We nodigen u van harte uit op zowel de Seasonal Trade Fair als de Retail Experience in het WHC op 14 en 15 maart!

 
Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com
Publicatiedatum: