Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Daan Kuik

Jarini Dienstverlening happy met nieuwe pand

Tholen - Per 1 december 2017 is Jarini Dienstverlening B.V. overgegaan naar het nieuwe pand aan de Nieuweweg 9D. Reden voor de verhuizing was een continu gebrek aan ruimte. “We waren gewoon uit ons jasje gegroeid”, vertelt eigenaar Daan Kuik. “Hier hebben we 700m2 extra, waarmee we nu uitkomen op 2400m2. Dat geeft wat bewegingsruimte in de loods, wat extra ruimte voor de opslag van het machinepark en ook kunnen chauffeurs nu laden en lossen zonder in de kou of in de regen te staan.”



Jarini doet het goed de laatste paar jaar en sinds de economie vlot getrokken is, roeit Jarini mee op het hoogtij. “Afgelopen jaar zijn we 18% gegroeid. Ook hebben we flink geïnvesteerd, een nieuwe vrachtwagen en nieuwe spoelmachine aangeschaft en ook twee nieuwe oppotmachines om al het werk aan te kunnen.”



De switch van enkel oppotbedrijf naar Jarini Dienstverlening heeft zijn vruchten afgeworpen, vervolgt Daan. “Het werk is beter over de seizoenen uitgespreid en ook hebben we verschillende nieuwe klanten mogen verwelkomen. De activiteit waarin we het sterkst gegroeid zijn, is in het ontsmetten en wassen van de trays, maar ook in het oppotwerk hebben we er klanten bijgekregen. Daarin zijn we de grootste in Nederland en dat willen we ook blijven”



Door deze constante groei blijven we op zoek gaan naar goed nieuw personeel. “Voor het werk wat wij hebben, heb je wel wat opleiding nodig. De werkzaamheden lijken op het eerste gezicht eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Zo moet je in het werken met de machines goed weten wat je doet en zorgen dat alles netjes en veilig verloopt.”



Jarini heeft op een goed moment 10 ploegen tegelijk aan het werk, die op locatie bij tuinders allerlei voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Voor april en mei is al voldoende werk voor 45 à 50 man ingepland. ‘’De organisatie staat goed en dus ga ik er zelf ook nog regelmatig op uit om met de jongens meedraaien’’. Ik ben blij dat ik dat kan doen en eigenlijk vind ik dat ook het leukst.”




Voor meer informatie:
Jarini Dienstverlening
Daan Kuik
Nieuweweg 9D
2675 BC Honselersdijk
T: 0174 – 516668
E: info@jarinidienstverlening.nl
www.jarinidienstverlening.nl