Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe speler op de markt voor insectengaas moet voor frisse wind gaan zorgen

Ventiguard, een nieuwe start-up op het gebied van insectengaassystemen, startte per 5 februari 2018 haar onderneming vanaf de Leehove 41 in De Lier. Het bedrijf wil met haar jarenlange ervaring voor een “frisse wind” gaan zorgen op het gebied van insectengaas. Naast enkele verbeteringen ten opzichte van bestaande systemen heeft het bedrijf ook een aantal vernieuwingen te bieden.

Ventiguard is afgeleid van het woord “venti” dat ventilatie of luchten betekent en het woord “guard” dat beschermen of controleren betekent. Het bedrijf heeft met name de focus gelegd op de insectengaassystemen die door de geplooide vorm makkelijk opvouwbaar zijn. Deze producten brengt zij op de markt onder de naam Multi-Fold. "De voordelen van het product zijn onder andere, een verhoogde UV-stabiliteit, verbeterde confectie en een verbeterde geleiding van het product. Voor de montage van de producten kunnen klanten kiezen voor volledige uitbesteding, of begeleiding onder supervisie", vertelt Laurens Besemer, die met jarenlange ervaring in de branche en als specialist op het gebied van tuinbouw en textiel als directeur aan de slag gaat. "Daarnaast bieden we een ruim pakket van producten aan zoals plano gaas voor vaste installatie en zogenaamde gaaskooien." 

Ventiguard heeft de producten, ontwerpen, machines en kennis overgenomen van Huisman Scherming, een van de pioniers op het gebied van insectengaas. Hierdoor kan zij putten uit een ervaring van meer dan 30 jaar. Het bedrijf is al bezig met het produceren van de eerste opdrachten en heeft de koffie klaar staan.

Voor meer informatie:
Ventiguard B.V.
Leehove 41
2678 MA De Lier
Tel: 0174 352 100

Publicatiedatum: