Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De coöperatie Floranti nu echt een feit

Gisteren werd de coöperatie Floranti U.A. officieel opgericht en ingeschreven. Telers en handelaren worden hiermee samen eigenaar van het platform. Zij kunnen meedenken, meebeslissen en samen innoveren, als aandeelhouder én als gebruiker.
Floranti zette hiermee een grote vervolgstap naar een nieuw platform voor de bloemen- en plantensector.

Directeur Maurice van Winden legt uit waarom er voor een coöperatieve samenwerking is gekozen: “De tuinbouwsector is groot geworden door samenwerken. Die gedachte omarmen wij. Met de oprichting van de coöperatie kunnen we nu echt stappen gaan maken. Door het commitment en de ideeën van telers en kopers kunnen we het platform nog beter aansluiten op hun wensen. De bloemen en planten krijgen hun welverdiende podium en worden middenin de spotlights gezet. De focus ligt vooral op de vindbaarheid en de zichtbaarheid van de producten. Zo kunnen we de keten gezamenlijk sneller digitaliseren en tegelijkertijd de afzet stimuleren.”

Floranti heeft drie speerpunten. "We gaan voor het direct digitaal verbinden van systemen van telers en inkoopsystemen van webshops en kopers. Verder willen we het product in de spotlights zetten door nieuwe concepten en variëteiten eens echt onder de aandacht brengen. Tot slot streven we naar versnelling van innovaties dankzij de samenwerking tussen kopers en telers. De eigenaren van Floranti hebben invloed op het platform én hun eigen ERP systemen. Hoeveel sneller kunnen we nog gaan?"



Floranti wil dit samen doen met telers en kopers in de keten. "Wilt u ook bij de kopgroep horen en samenwerken met andere telers en handelaren? Inschrijven kan via de website www.floranti.nl."

Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl
Publicatiedatum: