Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kenia: Oserian Flowers opent muziekschool

De Keniaanse overheid heeft een nieuw leerplan opgesteld, waarbij de focus in het onderwijs meer op de ontwikkeling van talent ligt dan op het behalen van een academische graad. Bloementeler en -exporteur Oserian Development Company heeft in navolging daarvan een muziekschool opgezet bij de scholen die het bedrijf steunt. 


De administratief directeur van Oserian, Kirimi Mpungu, en handelaar Boudewijn Rip, directeur Retail bij Dutch Flower Group, testen samen met de leerlingen de instrumenten van de nieuwe muziekschool. 

Bij de presentatie van de nieuwe muziekinstrumenten zei Kirimi Mpungu, administratief directeur bij Oserian, dat het belangrijk is om, naast het geven van goed onderwijs, leerlingen de kans te geven om hun talenten te ontwikkelen. Zo kunnen de leerlingen zich veelzijdig ontwikkelen. Dit valt samen met de Flori4Life slogan van Oserian. 


Boudewijn Rip, directeur Retail bij de Dutch Flower Group test de muziekinstrumenten samen met de leerlingen. 

Flori4Life bestaat uit vier onderdelen: Flori4Water, Flori4Food, Flori4Schools en Flori4Nature. Hierbij zijn programma's opgezet die zich richten op onderwijs, water, voedselveiligheid, duurzaamheid en het milieu. Ieder van deze onderdelen passen bij 's werelds Sustainable Development Goals (SDGs).

Onder SDG 4 valt onderwijs en hiervoor heeft Oserian Flowers zeven scholen opgericht voor de kinderen van werknemers en kinderen uit lokale gemeenschappen, variërend van crèches tot hoger onderwijs. De nieuwe muziekschool van Oserian is toegankelijk voor een ieder die interesse heeft in het maken van muziek. 

Voor meer informatie:
Oserian
salesenquiries@oserian.com
supplychain@oserian.com
oserian.com
Publicatiedatum: