Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
prinses van Denemarken

Koninklijk bezoek op IPM Essen

Hoog bezoek gisteren op de IPM Essen. Omdat Denemarken dit jaar bijzonder 'partnerland' is van de beurs, kwam prinses Benedikta de beurs openen. Met haar gaven, naast de notabelen uit de sierteelt zelf, nog enkele hoogwaardigheidsbekleders akte de présence, zoals de Duitse staatssecretaris Maria Flachsbarth en de minister van landbouw van Noord-Rhein Westfalen, mevrouw Christina Schultz Föcking.



"Let flowers speak", zo sprak de prinses bij de opening en ze gaf daar direct zelf een eigen invulling aan. Benedikte, de zus van koningin Margrethe II, onthulde een nieuwe roos van de Deense rozenveredelaar Thoruplund, de "Ocean of Roses" roos.



Deel van de openingsceremonie was vervolgens ook een gesprek over de toekomst van de tuinbouwsector, waarbij Christina Schulze Föcking, Jürgen Mertz (President van de Central Horticultural Association), Eva Kähler-Theuerkauf (voorzitter van het Technical Advisory Board van IPM Essen en directeur van de Association of Horticulture van Noord-Rhein Westfalen) en Frank Lock (directeur INDEGA) hun ideeën over digitalisering, duurzaamheid en marketing ten beste gaven.


Voor meer informatie:
www.ipm-essen.de
Publicatiedatum: