Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Programma Tulpendag 2018 bekend

Tulpendag wordt dit jaar in het hele land én in de buurlanden gevierd. Op de Dam in Amsterdam opent actrice Anneke Sluiters de pluktuin, waarbij zij wordt bijgestaan door het nieuwe Tulpenmeisje 2018 Lisa Smit. In Antwerpen viert België de start van het tulpenseizoen met een pluktuin.


Anneke Sluiters (fotograaf: Casper Koster)

Het thema van de pluktuin in Amsterdam is Romantiek. Dit thema is onder andere vertaald in het ontwerp van de tuin. De tuin wordt officieel geopend door een van de hoofdrolspeelsters van de romantische tulpenfilm Tulipani: Anneke Sluiters. Zij speelt de geliefde van tulpenboer Gauke, die na de Watersnoodramp in 1953 naar Italië vertrekt met een zak tulpenbollen. Anneke Sluiters opent zaterdag 20 januari om 13.00 uur officieel de pluktuin op de Dam. Het Tulpenmeisje Lisa Smit (19), tulpendochter uit Spierdijk, leidt haar én de aanwezige journalisten en bloggers rond in de pluktuin.


Lisa Smit (foto: Tulpen Promotie Nederland)

Internationaal
In samenwerking met de VLAM (België) krijgt Tulpendag op 20 januari een doorvertaling in België. Op het Koningin Astridplein in Antwerpen verschijnt een heuse pluktuin. In samenwerking met Keukenhof, NBTC, Noordwijk Marketing en Novasol vinden komende weken diverse tulpenactiviteiten plaats: als start zijn journalisten uit Duitsland aanwezig op de Dam in Amsterdam.

Voor meer informatie:
Tulpen Promotie Nederland
www.tulpenpromotie.nl
Publicatiedatum: