Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Adomex voor de eerste keer op deze inspirerende Kerstbeurs

Presentatie ‘decoration by Adomex’ op Christmasworld

Tijdens Christmasworld, die van 26 t/m 30 januari a.s. in Frankfurt, Duitsland plaats vindt, presenteert Adomex haar totale collectie decoratiemateriaal. Adomex gaat hier het deco-assortiment overzichtelijk presenteren in de volgende rubrieken: Nature, Wreaths, Specials & Essentials by Adomex. En natuurlijk NEW by Adomex zijn de nieuwe kleuren in ons assortiment, die goed passen bij de huidige trends zoals lichtblauw en warm rood.

Adomex is tijdens Christmasworld, van 26 t/m 30 januari in Frankfurt, Duitsland, te vinden in stand No. F51, Hall 8.0, met als standthema ‘dare to be creative’, decoration by Adomex.



Dare to be creative
Tijdens Chrismasworld zal Adomex in stand F51 (hal 8) haar deco-assortiment onder de aandacht brengen. Deze collectie bestaat uit de volgende rubrieken: 1. Nature by Adomex: Deze collectie bestaat uit onbewerkte ruwe artikelen, rechtstreeks uit de natuur, zoals kurk en hout. 2. Wreaths by Adomex: Kransen in verschillende kleuren, maten en materialen, passend bij de huidige tijd: Zo te gebruiken, dan wel zo creatief toe te passen. 3. Specials by Adomex (NEW): NEW is deze deco-collectie, verzameld in zakjes, creatief te gebruiken in elk arrangement. 4. Essentials by Adomex: Een collectie die niet mag ontbreken, van complete tafelstukken, dennenappels en ‘spidergum’ on stem, tot gedroogde takken. En natuurlijk NEW by Adomex zijn de nieuwe kleuren in het assortiment, die goed passen bij de huidige trends zoals lichtblauw en warm rood.

Adomex International BV
Adomex International is importeur en exporteur van snij- en decoratiegroen en levert alle populaire soorten snijgroen, zoals ledervaren, phoenix roebelinii, aspidistra en salal en daarnaast vele soorten exclusief decoratiegroen. Op basis van onze kennis en toewijding werken we samen met leveranciers en klanten aan succes. Wij doen dat met goede producten, informatie en innovatie, omdat wij geloven in ‘De Kracht van Groen!’.

Sinds enige tijd levert Adomex ook decoratiemateriaal onder het motto ‘dare to be creative’, decoration by Adomex.

Publicatiedatum: