Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TRIO plantenverpakking hit voor Hishtil

De Israëlische kweker van jonge planten Hishtil heeft een nieuw product op de markt gebracht: TRIO. Dit product bestaat uit drie planten in één verpakking die de planten gedurende meerdere weken voedt. De reacties vanuit de markt zijn positief en daarnaast heeft TRIO ook al de WorldStar Packaging Award 2018 gewonnen in de categorie Household. TRIO is op dit moment beschikbaar voor Israëlische retailers en Hishtil wil het product ook graag in andere landen promoten. "Er zijn al retailers in andere landen die interesse hebben getoond in TRIO", vertelt Haim Rosenblom, Marketing & Sales Division Manager bij Hishtil. 



TRIO
Hishtil heeft het concept van TRIO ontworpen in samenwerking met Ducart Evergreen Packaging. Ducart is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verpakking en Hishtil voor de planten en het design. "TRIO bestaat uit drie verpakte planten die de groei van de planten gedurende enkele weken behouden. Het enige wat gedaan moet worden, is de planten om de drie tot vier dagen water geven. De planten zijn op hun plek in de zon - op een vensterbank bijvoorbeeld", legt Argaman uit. TRIO is beschikbaar in verschillende plantencombinaties: thee-, kruiden-, sla-, en verschillende soorten sierplanten. 



Succes
TRIO is in de tweede kwartaal van 2017 op de markt gebracht en sindsdien is de vraag naar het product sterk gestegen. "De belangrijkste verkooppunten zijn de retailers. De feedback, die we van consumenten krijgen, is uitstekend." 



IPM Essen 

Van 23-26 januari 2018 wordt de IPM Essen gehouden in de Messe Essen in Essen. Hishtil zal hier zijn assortiment presenteren in Hal 2.0 Stand 2B15. 



Voor meer informatie:
Hishtil
Maya Avni
Export Office Manager
Verkoopgebied: Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Jordanië, Ethiopië, Angola, Zuid-Afrika, Spanje, Nederland. 
Email: Elo@hishtil.com
Mobiel: +972-50-750-0130
Tel: +972-4-675-5002
Fax: +972-4-640-7583
www.hishtil.com 
Publicatiedatum: