Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kick Off Dümmen Orange Global Leadership Programma 2018

Het Global Leadership Program 2018 van Dümmen Orange is met een groep van 12 talenten uit Duitsland, China, Guatemala, de Verenigde Staten en Nederland van start gegaan.



Het eerste deel van het programma vond in Nederland plaats. Op het kantoor van Hobaho in Lisse passeerden diverse onderwerpen de revue. Biense Visser, CEO van Dümmen Orange, gaf de aftrap voor het programma door zijn visie op de sector te geven en de bedrijfsstrategie te bespreken. Onder leiding van trainer Stevin Veenendaal bespraken de leden van de groep hun persoonlijke leiderschapsstijlen aan de hand van verschillende modellen en de eigen resultaten van de persoonlijkheidstest Management Drives. Een hele dag werd besteed aan interculturele samenwerking met Frank Garten als gespreksleider. De laatste twee dagen van het programma werden besteed aan Lean management bij het Nijenrode Lean Institute. Lean Management is er op gericht om de menselijke capaciteiten binnen een organisatie op een slimme manier in te zetten en daarmee zoveel mogelijk waarde te creëren voor de klant. Lean Management leidt tot een efficiëntere organisatie en gaat uit van het continu verbeteren van resultaten.

Deelnemer Andrew Konicki (Regional Sales Manager voor Noord-Amerika): "Dit was voor mij een goede gelegenheid om mijzelf te verbeteren en te leren van leiderschapsstijlen met verschillende culturele achtergronden binnen de organisatie van Dümmen Orange. De onderlinge samenwerking was inspirerend en ik kijk uit naar de volgende etappes van dit traject." Kalanchoe-veredelaar Chunting Lang voegt daaraan toe: "Leiderschap gaat niet over een titel, maar over impact, inspiratie en passie voor je werk, je team, je collega's en je afnemers. Om hen te leiden van waar ze nu zijn, naar daar waar ze nog niet geweest zijn. Het programma helpt mij om dit elke dag beter te doen." Marcel van Rosmalen (Senior Business Controller): Het is een unieke ervaring om samen met een diverse groep van kundige collega’s onder hoge druk te reflecteren op je eigen leiderschapsstijl! Het heeft mijn kennis over strategie en business verbreed.”

De tweede week van het programma zal in februari 2018 in Spanje plaatsvinden. Dan ligt het accent op vermeerderingsprocessen en wordt ingezoomd op de afnemers. Een simulatie van een bedrijfsproces maakt hier ook onderdeel van uit. De derde en laatste week richt zich op innovatie en vindt plaats in ons gloednieuwe onderkomen in het Duitse Rheinberg en op de Wageningen Universiteit.


Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com
Publicatiedatum: