Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Infinity rozenlijn nu in alle kleuren en seizoenen

Zes jaar geleden werd de Infinity roos voor het eerst gepresenteerd. Dit was de oorspronkelijke, witte Infinity roos en op dat moment wist de Deense rozenveredelaar Rosa Eskelund niet hoe populair deze roos over de hele wereld zou worden.



Al heel snel zette deze speciale witte roos met zijn grote, volle bloemen, lange levensduur en meer dan 100 bloembladen een nieuwe standaard voor potrozen. De roos is gemakkelijk in maar 10 weken te kweken.

“Rozen met een X-factor”
"We kweekten en verkochten een paar jaar alleen witte rozen en alle grote klanten zeiden dat een tweede kleur Infinity zou helpen als een serie te worden gezien - en daarna wilden ze alleen Infinity in hun winkels hebben. De houdbaarheid was buitengewoon en ze hadden een soort X-factor waardoor verspilling bijna nihil werd,” vertelt Rosa Eskelund.



Enkele jaren verstreken waarbij er flink werd veredeld, wat na de witte rozen eerst resulteerde in de roze rozen Princess of Infinity en Pink Infinity, die hielpen van de Infinity lijn een populaire rozenserie te maken en later in de gele Yellow Infinity en groene Infinity Evergreen.



King of Infinity
Er is altijd veel vraag geweest naar een rode Infinity om de lijn te completeren en na jaren veredelen en selecteren kan Rosa Eskelund eindelijk de allereerste rode Infinity roos presenteren tijdens de IPM Essen in januari met de naam King of Infinity.



"Ik denk zeker dat de vraag naar alle Infinity rozen gestimuleerd zal worden door deze nieuwe rode roos die de andere kleuren zo mooi aanvult. Nu zijn er Infinity rozen in alle kleuren en seizoenen," volgens een gelukkige Rosa Eskelund.

Voor meer informatie
Roses Forever
Rosa Eskelund
T: +45 51 57 19 90
re@rosa.dk
www.roses-forever.com
Publicatiedatum: