Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schouten nodigt Kamerleden uit voor Internationale Grüne Woche

Van 19 tot en met 28 januari 2018 vindt in Berlijn de Internationale Grüne Woche (IGW) plaats. Minister Schouten van Landbouw nodigt in een brief aan de Tweede Kamer enkele leden uit om mee te gaan. In de brief schrijft ze:

"Nederland kan als tweede agro-exporteur van de wereld en als belangrijke agro-handelspartner van Duitsland niet ontbreken en zal daarom net als voorgaande jaren met een groot Holland Paviljoen op de IGW aanwezig zijn."

"Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 januari 2018 breng ik een werkbezoek aan de IGW te Berlijn. Ik nodig hierbij een afvaardiging van de vaste Commissie voor Economische Zaken en Klimaat / Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (EZK/LNV) uit om deel te nemen in de officiële delegatie. Alle reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Afhankelijk van de omvang van uw delegatie kan het programma nader worden afgestemd. Daarbij kunt u denken aan activiteiten zoals de opening van het Holland Paviljoen, de aansluitende rondgang langs de Nederlandse standhouders en het trade dinner met het Nederlandse agrobedrijfsleven."
Publicatiedatum: