Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beste Werkgever Keurmerk voor Royal Lemkes

Afgelopen oktober werd bekend dat Royal Lemkes zichzelf tot eind 2018 Beste Werkgever*** van Nederland mag noemen. Met maar liefst 3 sterren, wat het hoogst haalbare aantal is en een topcijfer van 8,5 voor medewerkersbetrokkenheid. Dit zijn de resultaten van het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, uitgevoerd door Effectory (benchmark Handel).

Michiel de Haan, Managing Director: “We zijn zo trots als een pauw. We geloven in planten, maar nog meer in mensen. Dit onderzoek bevestigt dat we op de goede weg zijn van ‘goed naar groots’. Groots voor onze mensen, voor onze klanten en in de wereld waarin we opereren. Onze mens-missie is: betrokken en bevlogen medewerkers die duurzaam groeien en zich willen verbinden met elkaar en Royal Lemkes. We zijn een prachtig familiebedrijf met een groen hart en de afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling via de Plantify Academy en in interne communicatie. Gaaf dat dit terugkomt in de feedback van onze mensen.”

Voor meer informatie
Royal Lemkes
www.royallemkes.nl
Publicatiedatum: