Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van der Voort Potplanten

Corridor maakt van twee kassen één

Tholen - Veel aandacht hoeft hij er niet voor, maar stiekem is het toch wel een ‘projectje’. Bij Van der Voort Potplanten worden de twee naast elkaar gelegen tuinen aan elkaar geknoopt middels een corridor. “Vooral qua interne logistiek en het ‘bakkie bakkie werk’, dat met de dag meer wordt, gaan we flinke stappen zetten in efficiëntie”, aldus Olaf van der Voort.



“Van binnen gebeurt er best een hoop. Van twee min of meer zelfstandig opererende kassen wordt één gemaakt. De afgelopen weken is dit gebeurd op elektrisch-technisch vlak en de komende maanden worden ook het watersysteem en alle klimaat technische zaken gekoppeld. Zo gaan we bijvoorbeeld ook van twee klimaatcomputers naar een en dat terwijl er toch best wat verschillen zijn tussen beide afdelingen. Dit alles neemt een half jaar in beslag, maar het zal onze gehele operatie, de teelt en nogmaals de logistiek beter beheersbaar maken.”
 
Enkele jaren geleden werd de tuin van de buurman overgenomen. Aan de ene kant wordt jaarrond Spathipyllum geteeld, aan de andere kant staan daarnaast ook, van week 34 tot het eind van het jaar, Ludisia en, van week 32 t/m week 21 (tot aan de Franse Moederdag), azalea’s. Die laatste koopt Van der Voort bij producenten in België, waarop ze hier in bloei worden getrokken.
 
Voor meer informatie:
Van der Voort Potplanten B.V.
Zwethlaan 34
2675 LB Honselersdijk
T: 0174 - 627127
M: olaf@vandervoort.nl
www.vandervoort.nl
Publicatiedatum: