Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video over RHP-kwaliteitskeurmerk substraten

Sinds gisteren staat een nieuwe video over het RHP-kwaliteitskeurmerk voor substraten online. In deze video wordt in enkele minuten uitgelegd waarom RHP-substraten de basis vormen voor een optimale start van de teelt.

Ketencontrole
RHP heeft een systeem ontwikkeld voor kwaliteitscontrole in de gehele productieketen van substraten. RHP-gecertificeerde bedrijven hebben hun productieprocessen ingericht conform de RHP-normen. Substraten met het RHP Horticulture-keurmerk bieden de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid en daarmee garanderen ze een optimale start van de teelt.



Kwaliteitseisen
RHP-substraten zijn vrij van besmetting met zware metalen, radioactiviteit, onkruidzaden, insecten, planten- en menselijke pathogenen, overeenkomstig de RHP-standaard. Het keurmerk zorgt ervoor dat het substraat voldoet aan de kwaliteitseisen voor wateropname, luchtgehalte, pH, EC en voedingselementen. De chemische en fysische specificaties moeten vooraf worden gedefinieerd, zodat elke substraatlevering constant is in eigenschappen.



Het videomateriaal voor deze nieuwe RHP-video is opgenomen bij of afkomstig van RHP, de RHP-gecertificeerde bedrijven AH Vrij, Alfarroxo, BVB Substrates, Dutch Plantin, Klasmann-Deilmann en de kwekerijen DC van Geest, Prominent, Sjaak van Schie en Vreugdenhil Young Plants.


RHP
Galgeweg 38
2691 MG 's-Gravenzande
T: +31 (0)174 62 03 60
F: +31 (0)174 64 04 13
E: info@rhp.nl
www.rhp.nl
Publicatiedatum: