Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tulpenmeisje gezocht

Tulpenpromotie Nederland is op zoek naar het Tulpenmeisje van 2018. Zij wordt het gezicht van Tulpendag op 20 januari 2018.

Elk jaar organiseert Tulpen Promotie Nederland op Nationale Tulpendag een tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam. Dit is de start van het (snij)tulpenseizoen. Voordat de tulpenpluktuin open gaat voor het publiek maken fotografen uit binnen- én buitenland tussen 12.00 en 13.00 uur foto’s die de wereld over gaan.

Om hun foto’s mooier te maken en omdat fotografen graag mensen op de foto zetten, zoekt TPN een Tulpenmeisje. Het Tulpenmeisje moet ouder zijn dan zestien jaar en krijgt een tulpenjurk en reiskostenvergoeding.

Belangstellenden kunnen een foto, persoonsgegevens (contactgegevens en geboortedatum) en een korte motivatie sturen naar info@tulpenpromotie.nl. Het bestuur van Tulpen Promotie Nederland kijkt naar alle inzendingen en kiest het Tulpenmeisje 2018. De winnaar wordt medio december 2017 bekend gemaakt.

Bron: Greenity
Publicatiedatum: