Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bakker.com schenkt 120.000 bloembollen aan scholen

Bakker.com schenkt via het project Bulbs4Kids van stichting iBulb 120.000 bloembollen aan scholen in Duitsland en Engeland. 100 Duitse en 100 Engelse basisschoolklassen ontvangen een pakket met daarin 600 bloembollen, waardoor de leerlingen op een leuke manier bezig kunnen zijn met de natuur.

Paul Geraeds, CEO van Bakker.com, vertelt over het belang van dit project. ‘Wij vinden het belangrijk dat kinderen al op vroege leeftijd leren over groen en de natuur. Met de Bulbs4Kids pakketten kunnen zij in hun schooltuin bloembollen planten, het groeiproces volgen en in de lente het eindresultaat van hun werk bewonderen.’

Bakker.com heeft gekozen voor een samenstelling van 200 tulpen, 100 krokussen, 200 narcissen en 100 blauwe druifjes in de doos, zodat de kinderen leren over de diversiteit van bloembollen. In de pakketten wordt vanuit iBulb ook lesmateriaal en tuingereedschap toegevoegd zodat het de scholen zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Behalve Duitse en Engelse basisscholen voorziet Bulbs4Kids in samenwerking met andere partijen ook Nederlandse en Canadese basisscholen van bloembollenpakketten. Zo worden er bijna anderhalf miljoen bloembollen in schooltuinen geplant. Alle pakketten worden nog voor de herfstvakantie in de betreffende landen afgeleverd.

Voor meer informatie:
www.bakker.com
Publicatiedatum: