Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trade Fair 2017 in beeld

Tholen - De FloraHolland Trade Fair (FHTF) 2017 heeft ongetwijfeld een aantal records gebroken. Cijfers moeten nog komen, maar niet eerder was de show drukker bezocht en uitbundiger van opzet dat dit jaar. Samen met de beurs in Vijfhuizen kristalliseert het evenement zich zo uit dat het qua sierteelt een beetje op de IPM Essen begint te lijken. Dit is volgens een breed gedragen sentiment een prima ontwikkeling, want dat we met z'n allen naar Duitsland moeten om te laten zien wat we hier in Nederland hebben, dat slaat natuurlijk nergens op.

Klik hier voor onze fotoreportage



In het midden, Green Connect, Rose Connect en OZ Import introduceren het platform Coloríginz. Verder, van linksboven mee met de klok: bij Sion werd de Vivion Vrijwilligersactie afgetrapt; het platform Blueroost wordt gepresenteerd; team Anthura; de heren Kolster; de relax-stand van Anco Pure Vanda; KP Holland en Wout Oor van Dummen Orange.

U bent er vast zelf geweest of heeft langs allerlei kanalen al de nodige berichten, nieuwtjes en foto's gezien: prijsuitreikingen, lanceringen, nieuwe platforms, samenwerkingen, productlijnen en (online) diensten, etc. Ook op onze nieuwsbrief is bij tal van zaken stilgestaan - en nu doen we er graag met een uitgebreide fotoreportage nog een schepje bovenop!

Klik hier voor onze fotoreportage