Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maak kennis met team klokservice van Veiling Rhein-Maas

Klokservice van Veiling Rhein-Maas maakt als aanvullende inkoopmogelijkheid het op klantenwens rechtstreeks bij de aanvoerder bestellen van specifieke producten mogelijk en laat in de laatste jaren een constant toenemende populariteit bij de klanten en aanvoerders van de veiling zien. In het dit jaar gehouden aanvoerdersonderzoek kwam naar voren, dat sommige aanvoerders van Veiling Rhein-Maas graag dit verkoopkanaal klokservice beter willen leren kennen. Daarom stellen ze deze afdeling nog een keer uitgebreider aan u voor.


(v.l.n.r.): Marc Keunen, Jan Kluthausen, Wim Habets, Bas Meussen, Jeroen Blok, André Schommertz en Barbara Andersch-Hartjes

Het team
Het team klokservice bestaat uit zeven medewerkers. Wim Habets geeft sinds begin 2017 leiding aan dit team. Telkens drie medewerkers zijn voor snijbloemen en voor potplanten verantwoordelijk en ageren als bemiddelaar tussen aanvoerders en klanten van de veiling. Snijbloemen worden actief door klokservice aangeboden, potplanten daarentegen alleen op navraag van de klant. Bijna het gehele aan de veilingklok aangeboden assortiment kan via de afdeling klokservice worden verkregen.

Intensieve begeleiding
De afdeling biedt individuele en op de betreffende aanvoerder resp. klant afgestemde oplossingen aan. Zowel zakelijke afspraken voor de lange termijn, waar beide partijen aan planzekerheid en continuïteit waarde hechten, als zakelijke afspraken voor de korte termijn, kunnen via klokservice afgehandeld worden. De verrichte transacties worden intensief door de medewerkers van de afdeling begeleid, om deze zo ongecompliceerd en transparant als mogelijk te organiseren. De afdeling klokservice werkt daarbij nauw samen met andere afdelingen, zoals bijvoorbeeld logistiek, import en administratie, en brengt u graag met deze afdelingen in contact.

De medewerkers van klokservice ondersteunen u graag, uw inkoop aan de veilingklok snel en makkelijk compleet te maken. Het kantoor van klokservice vindt u in de afmijnzaal, achter het IT-kantoor, in kamer 2.24. De contactgegevens van de betreffende contactpersonen vindt u hier.

Bron: Veiling Rhein-Maas
Publicatiedatum: