Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantion schenkt 10 duizend euro aan stichting Ambulance Wens

Gisteren werd bij Plantion een cheque van 10 duizend euro overhandigd aan de Stichting Ambulance Wens regio Gelderland. Dit bedrag is dit jaar door Plantion ingezameld tijdens activiteiten in het kader van haar honderdjarig bestaan. Stichting Ambulance Wens vervult met vrijwilligers laatste wensen van ernstig zieke mensen.



De overhandiging gebeurde in de afmijnzaal van Plantion, halverwege de ochtendveiling. Na een aankondiging van directeur Peter Bakker maakten Inge de Koning en Thijs Geuze hun entree in een ambulance van Stichting Ambulance Wens. Harry Beijer, kweker in Huissen en bestuurslid Plantion, overhandigden hen vervolgens de waardecheque. De afgevaardigden van de stichting toonden zich verrast met de gulle gift en zeiden dat het een aanmoediging was om het onbezoldigde werk van de stichting (www.ambulancewens.nl) voort te zetten.

Voor meer informatie: www.plantion.nl.

Publicatiedatum: