Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste Astra’s van dit seizoen naar Frankrijk

De afgelopen 6 maanden heeft zowel handel als consument kunnen genieten van de zonnige en fleurige Astra Platycodon. Als cadeauplant, verwerkt in schalen, als folderactie of vaste lijn bij tuincentra, de Astra is een sterke en trouwe langbloeiende speler binnen het zomerassortiment.

Voor deze prestaties zijn er goede kwekers nodig, maar ook exporteurs die de planten in de winkel presenteren. Een mooie samenwerking dus, die veredelaar Sakata graag wilde stimuleren en belonen. Daarom konden alle Astra Platycodon kwekers hun leukste, beste, loyaalste handelaar nomineren voor een diner in een Sterrenrestaurant.

De 3e en laatste winnaar van dit seizoen is Gimall Plants geworden. De cheque werd overhandigd aan een hele enthousiaste ambassadeur van Astra. Vincent van der Knaap zet zich dagelijks in met zijn team om voornamelijk de Franse klanten van al het moois te voorzien dat we in Nederland telen.


Vincent van der Knaap (Gimall Plants) ontvangt de cheque van Lisette van Marrewijk (Sakata)

Hiermee zit de Astra actie er voor dit seizoen op. Door alle kweker- en klant contacten is veel over het product en de markt geleerd. Deze ervaringen worden meegenomen om Astra Platycodon volgend jaar als sterker merk bij de consumenten thuis te krijgen.

Voor meer informatie:
Sakata Ornamentals
www.sakataornamentals.eu




Gimall Plants
Venus 333
2675 - LP Honselersdijk
T +31 174 61 51 70
F +31 174 61 09 99
info@gimallplants.nl
www.gimallplants.be
Publicatiedatum: