Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feestelijke opening nieuw Green Event Centre Bunnik Creations

Tholen - Bunnik Creations heeft diens showroom, het Green Event Centre, in een nieuw jasje gestoken. Of eigenlijk precies andersom: het jasje heeft een nieuw Green Event Centre gekregen. Alleen de vloer en het dak zijn ongemoeid gelaten, maar van binnen is alles vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Niet minder dan 250 man - de vele telgen tellende Bunnik family, vrienden en collega's en natuurlijk klanten en kwekers - kwamen er gisteren het glas op heffen.


Thomas Bunnik opent de nieuwe showroom

Bunnik is kweker van kamerplanten, maar ruim een decennium geleden (in 2005) kwam daar de handel in toegevoegde waarde bij. Inmiddels is het al lang geen bijzaak meer: op grote schaal - er wordt momenteel zelfs een eigen fabriek gebouwd in China - worden telkens nieuwe creaties bedacht. Volgens Thomas Bunnik, die op de bar klom en officieel het glas hief op de nieuwbouw en de toekomst, is dat dan ook de corebusiness: telkens nieuwe en mooie dingen bedenken. "Daarom alle werk en alle moeite om waarde te creëren voor de consument, opdat de wereld maar telkens een stukje mooier mag worden."


Kijkje in het nieuwe Green Event Centre

De hal maakt indruk. Groot en hoog, met nieuwe snufjes als een groot podium met bar, een glijbaan, kunstzinnige, botanische constructies aan het plafond en meer. Er is een extra verdieping ingebouwd, waarin de nieuwe kantoren gevestigd zijn, en er staan hoge stellingskasten vol ideeën voor de kerst, de Pasen en andere feesten. Ook staat een enorme touchpad met beamer klaar om de klanten mee in te palmen.


Oud en nieuw

Voor spektakel en vermaak was gezorgd. Zo verzorgde Crazy Piano's de muziek, zorgde de catering voor een smakelijk burgertje en kwam later op de avond 'verrassingsact' rapper Lange Frans de boel nog extra opschudden.





Kijkje in het nieuwe Green Event Centre


Crazy Piano's


De bbq vond plaats in de aangrenzende loods