Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage FlowerTrials 2017

59 veredelaars, meest Nederlandse bedrijven maar ook enkele 'buitenlanders' (waaronder Engelse, Franse en Duitse bedrijven), participeerden in de FlowerTrials. Bezoekers kwamen weer van over de hele wereld, en hoewel het nog wachten is op de statistieken, was het op veel plaatsen volle bak. Een bewustzijn niet alleen de eigen soorten en bedrijfsactiviteiten te promoten, maar tegelijkertijd deel uit te maken (van het uithangbord) van de Sierteelt BV Nederland, is breedgedragen, en wordt ook vaak als argument voor het succes ervan genoemd.

Wij maakten een rondje langs (bijna) alle deelnemers en kwamen weer thuis met een flinke stapel foto's. Echter, door een stommiteit van ondergetekende deed de link naar de fotoreportage het gisteren enige tijd niet. Daarom bij deze nogmaals: bekijk 'm hier!


Van linksboven mee met de klok: Marika de Koning en Co Verduijn, Hilverda Kooij; Nanda Broekhuijsen, Armada; Menno Straver en Jasper Heemskerk, Sakata; Sonja Kroes en Maarten Huisman, Sion Orchids; Robin v/d Meer, Freek v/d Velden, Natasja van Ruiten en Anita Kap, Florist Breeding; Adrie Smit, Floricultura; Rudy M. Westenberg, HemGenetics; Bert van Spijk en Kees Lagerwerf, KP Holland; en in midden, Antoine Groot, Friederike van der Boon en Greg Dedman, Takii Europe.