Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste paal nieuwbouw Verkade Klimaat

Op vrijdag 16 juni is aan de Turfschipper in Wateringen de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Verkade Klimaat. Vorig jaar april werd het bedrijfspand van het familiebedrijf volledig door brand verwoest. Eind 2017 wordt het nieuwe gebouw in gebruik genomen. Tot die tijd blijft Verkade Klimaat gevestigd in het pand aan de Slachthuisstraat in Naaldwijk, waar het bedrijf na de brand zijn intrek nam.



De eerste paal werd op vrijdag 16 juni geslagen door de kinderen van directeur Ronald Verkade, Pim en Sanne. Zij gaven daarmee het symbolische startsein voor een nieuwe toekomst van de leverancier van klimaatinstallaties voor de tuinbouw, utiliteit en particulieren. Na de brand in 2016 heeft het bedrijf de draad weer snel opgepakt en de dienstverlening vanuit Naaldwijk voortgezet.



Duurzame technieken
De nieuwbouw bestaat uit circa 4.000 m2 bedrijfshal en 1.200 m2 kantoor. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende duurzame technieken, zoals een warmtepomp, warmteterugwinning, zonnepanelen en speciale zonwering. Het nieuwe pand van Verkade Klimaat wordt gebouwd door Bouwbedrijf Jongerius uit Kwintsheul.

Voor meer informatie:
Verkade Klimaat
Slachthuisstraat 7
2671 CV Naaldwijk
Postbus 233
2290 AE Wateringen
T 0174 292 386
F 0174 292 783
info@verkadeklimaat.nl
www.verkadeklimaat.nl
Publicatiedatum: