Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FleuraMetz implementeert categoriemanagement

Customized is een categorie voor diegene die op zoek is naar diversiteit. Kleinere aantallen bloemen worden tegen een gunstige emmerprijs aangeboden, wat betekent dat er vers en op maat geleverd kan worden. De intensieve samenwerking die FleuraMetz met zijn Preferred Suppliers heeft, maakt dit mogelijk. Preferred Suppliers mixen zelf de fusten, hierdoor is er minder handeling en kan er verser, sneller en gunstiger bij de klanten worden geleverd.

De consument shopt graag in een gevarieerd en afwisselend aanbod. Door veel kleinere aantallen van diverse producten te kiezen in plaats van veel van één soort wordt dezelfde bestelling gevarieerder en is het makkelijker het winkelaanbod af te wisselen richting de consument.

Inkopen met veel variatie in mixfusten of van hetzelfde soort in kleinere aantallen is vanaf nu mogelijk. Het assortiment van FleuraMetz is groot: bloemen, planten en accessoires zijn in een one-stop-shop-webshop te koop. De oplossing: filteren op ‘Customized’. Ontdek Customized in de webshop via ‘CUS’ in de aanbiedingslijst.

Let op: het label is beschikbaar voor degenen die bloemen inkopen op water en is beschikbaar in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

FleuraMetz distribueert naast een breed en diep assortiment bloemen, planten en accessoires ook inspiratie, kennis en producten op maat. Bezoek voor meer informatie www.fleurametz.com.

Publicatiedatum: