Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grow-Tech lanceert CatEyePlug

Grow-Tech, ontwerper en fabrikant van groeimedia, heeft een nieuw product gelanceerd: de ‘CatEyePlug’. Hiermee kunnen gemakkelijk bewortelde en onbewortelde stekjes verplant worden.

Het ‘oog’ van de plug zorgt voor de precieze en snelle plaatsing van klein en gevoelig plantenmateriaal zoals weefselkweek, microstekken en andere planten die in de beginfase kwetsbaar zijn.

De unieke oogvormige gleuf van de plug kan met één hand geopend worden. Door het open te persen creëert de CatEyePlug de perfecte uitsparing voor de plaatsing van je jonge plant. Wanneer je de plug loslaat, sluit en houdt het de weefselkweekplant perfect op zijn plek.



Grow-Tech CEO Edwin Dijkshoorn: "Grow-Tech werkt samen met verschillende bedrijven die weefselkweekplanten produceren. Na de succesvolle lancering van onze ZenPlug voor grote weefselkweek wortelsystemen is de CatEyePlug ontworpen voor kleine, delicate wortelsystemen. We zijn blij om de CatEyePlug aan onze productlijn toe te kunnen voegen."

Het groeimedium en de unieke manier om de plug te openen, maakt het gemakkelijk om de weefselkweekplant te plaatsen in plaats van het in het groeimedium te duwen. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert de vermeerderingsresultaten.

Net als de FlexiPlug en ZenPlug biedt de CatEyePlug jonge planten de optimale omgeving voor wortelgroei met een uitstekende water retentie, optimale beluchting en afwatering.

Grow-Tech zal de CatEyePlug presenteren tijdens Cultivate'17 in Columbus, Ohio van 15 tot 18 juli. Bezoek stand #2955 of www.grow-tech.com voor meer informatie.
Publicatiedatum: