Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitotherm overgenomen door Anders Invest

Op 7 juni 2017 heeft Wouter Voortman de aandelen van Vitotherm overgedragen aan Geert-Willem van Weert en Anders Invest. Na ruim 10 jaar heeft Wouter Voortman besloten om zich meer te richten op zijn gezin en nieuwe uitdagingen. Wouter zal de komende maanden aanblijven om Geert-Willem in te werken. Daarna zal Geert-Willem de leiding van het bedrijf overnemen en zal Wouter plaatsnemen in de raad van advies.

Geert-Willem is een zeer ervaren hands-on ondernemer en was hiervoor onder andere directeur eigenaar van TTd te Delft, destijds marktleider in bedrijfswageninrichtingen. Anders Invest is een investeringsmaatschappij die zich richt op lange termijn deelname in maakbedrijven binnen het Nederlandse MKB.

Geert-Willem geeft aan trots te zijn om leiding te mogen geven aan Vitotherm: “Wouter heeft een prachtig bedrijf opgebouwd, dat in de branderwereld keer op keer haar toegevoegde waarde bewijst. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd en kundig. Ik kijk er naar uit om samen met hen verder te bouwen aan het bedrijf.”

Wouter geeft aan veel vertrouwen te hebben in de nieuwe eigenaren en ziet in Geert-Willem een waardig opvolger. Hij zal in de toekomst, weliswaar wat meer vanaf de zijlijn, zijn kennis blijven inzetten voor Vitotherm.

Voor meer informatie:
Vitotherm
Overgauwseweg 8
2641 NE Pijnacker
+31 (0)15 369 47 57
info@vitotherm.nl
www.vitotherm.nl
Publicatiedatum: