Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 juni, Aalsmeer

Discussieer mee over FloraMondo 2.0

FloraMondo, het online handelsplatform van Royal FloraHolland, heeft inmiddels meer dan 2.400 aangesloten telers en ruim 800 klanten. Klanten van Royal FloraHolland bieden het assortiment in FloraMondo al via meer dan 180 aangesloten webshops direct te koop aan bij duizenden (eind)klanten.

Het wereldhandelsplatform FloraMondo 2.0 is het belangrijkste onderdeel van de Royal FloraHolland strategie 2020. Hiermee wil Royal FloraHolland de toonaangevende wereldwijde marktplaats van bloemen en planten in de wereld blijven. Maar wat verandert er? Wie krijgen toegang? Hoe gaat het betalingsverkeer gestalte krijgen? Wat betekent dit voor mij? Wat voor consequenties heeft dit voor mijn bedrijf?

Na een presentatie van Royal FloraHolland over FloraMondo 2.0 en een vragenronde kunt u hierover met collega handelaren in discussie. Bent u er bij? Reserveer dan hier een plek. Tot uiterlijk maandag 19 juni a.s. kunt u zich opgeven.
Publicatiedatum: