Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13-16 juni, 's Gravenzande

Tropisch assortiment centraal tijdens open huis Evanthia

De Evanthia-vestiging Tropical Plants and Cuttings houdt van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni open huis aan de Oranjesluisweg 32 in ’s Gravenzande. Hier is sinds een jaar het productieadres van tropische planten gevestigd. ‘We hebben in die korte periode een behoorlijke groei gerealiseerd’, zegt Pieter Lock, Manager Tropical Plants and Cuttings. ‘Daar zijn we trots op en we willen die trots graag met onze relaties en andere belangstellenden delen’.



De nadruk ligt tijdens de open dagen op het nieuwe assortiment tropische planten van Evanthia. Pieter Lock: “Iedereen kent natuurlijk onze bekende soorten zoals de Monstera, Fatsia of Asparagus. Daarnaast willen we dit jaar de enorme diversiteit van andere soorten onder de aandacht brengen. We vinden het belangrijk dat onze klanten de kansen zien die ons assortiment groene planten biedt. Vaak geloven mensen tenslotte pas iets als ze het met eigen ogen hebben gezien.”



Pieter Lock benadrukt tijdens een korte rondgang door het bedrijf dat de wereld van tropische planten letterlijk geen grenzen kent. “Onze klanten komen uit China, Frankrijk, Zuid-Amerika en noem het maar op; wereldwijde export van tropische planten is vandaag de dag heel gewoon. En overal in de wereld worden tropische planten weer net even anders beleefd en zijn verschillende soorten populair. Het is daarom ook onze insteek om tijdens de open dagen niet alleen bestaande klanten, maar ook nieuwe relaties te laten zien hoe wij binnen Evanthia met die trends omgaan. Ik weet zeker dat het een spannend kijkje in de keuken wordt.”

Open Dagen Evanthia: dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni van 09.00 tot 16.00 uur. Adres: Oranjesluisweg 32, 2691 MS ’s Gravenzande

Voor meer informatie:
Evanthia
+31 174 715 100
www.evanthia.nl
Publicatiedatum: