Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ruiter komt met nieuwe Big 5

De Ruiter heeft afgelopen jaren hard gewerkt aan het succes van vijf rode en vijf roze rozenrassen voor Afrika. De rode rozenrassen vallen onder de overkoepelende naam The “new” Big Five waarvan enkele al bekend zijn in de markt omdat ze in productie zijn en of verhandeld worden. De rassen Rhodos, Ever Red en Red Kamala zijn reeds bekend bij de meesten. De rassen Spectre (intermediate) en Cupido (T-Hybrid) zijn gloednieuw en staan in test bij enkele grote spelers in Afrika. De “new” Big 5 zal aankomende tijd steeds vaker gecommuniceerd worden als een welkome aanvulling van het totale sortiment voor de ketenpartners.



De Ruiter kon op 13 mei j.l. de eerste prijs Keukenhof Consumenten Award Roos 2017 in ontvangst nemen voor het ras Ever Red, aangeleverd door ketenpartner F. Optimal Connection. Eerder dit jaar ontving De Ruiter al een vakjury prijs voor Cherry Kheops, een trosroos met wel 40-60 rozenknopjes per tak.



Niet alleen binnen het rood segment introduceert De Ruiter aanvullende rassen. Ook binnen het roze segment is het bedrijf actief. Naast het bestaande ras Pink Rhodos, een mutant van het bekende rode ras, worden ook Wham, Celeb, Opala en London Eye aan de markt gepresenteerd.



Binnen het special shape deel zijn de Vuvuzela lijn en X-pression populair, die zich alle laten kenmerken door hun knopvorm en kleuren combinatie. "Deze sterke eigenschappen leverde De Ruiter altijd al de naam van kleuren veredelaar", zegt Örjan Hulshof, sales & marketing manager. "Dat zijn wij nog steeds maar we zijn ook een allround leverancier van een totaal rozensortiment voor de totale markt. Niet voor niets luidt onze pay off 'creating flower business'."

Tijdens IFTEX zullen de meeste vakcollega’s kennismaken met de nieuwe General Manager van De Ruiter East Africa Ltd. Vanaf 1 mei 2017 is Rob Letcher de scepter gaan zwaaien over de De Ruiter activiteiten in Kenia.

Voor meer informatie:
Royal De Ruiter
Örjan Hulshof
orjan.hulshof@deruiter.com
www.deruiter.com
Publicatiedatum: