Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
geknakte glasvezelkabel vermoedelijke boosdoener

Wederom fikse storing, veilingklokken 2 uur stil

Voor de tweede maal in korte tijd werd de veiling geplaagd door een fikse storing. Ditmaal kon er in Naaldwijk tussen 6.15 en 8.20 uur niet worden geveild. Dat betekent ook dat, zoals met de klanten is afgesproken, op alle andere locaties het veilproces wordt gestaakt, net zolang totdat het probleem verholpen is. Op deze manier krijgen alle klokkopers (tribune en KOA) dezelfde gelegenheid om in te kopen.



Breuk in het glasvezelnetwerk
Om 6.15 uur bleek dat alle klanten op Trade Parc Westland geen internet- en dataverbinding meer hadden. Hierdoor konden zij o.a. niet inkopen via KOA/dealingrooms op alle exportlocaties van Royal FloraHolland. De oorzaak is naar alle waarschijnlijkheid een breuk in het glasvezelnetwerk tussen het veilingcomplex en Trade Parc Westland. Royal FloraHolland heeft uiteindelijk een 'nood bypass-verbinding' aangelegd en zal vandaag de oorzaak van de storing definitief achterhalen en verhelpen.

In een bericht op de website biedt Royal FloraHolland diens excuses aan.
Publicatiedatum: