Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Potaltstroemeria voor buiten Colorita weer beschikbaar

Met de zomer voor de deur vindt Royal Van Zanten het tijd om de consument een handje te helpen bij het kiezen voor een dankbare terrasplant, die de gehele zomer lang doorbloeit.

Hoewel Colorita nog een nicheproduct is dat in het voorjaar moet concurreren met andere producten, neemt de terrasplant met diens vrolijke verschijning en lange bloeiperiode inmiddels een aardig deel van de markt voor zijn rekening.



Colorita wordt vermarkt met kleurrijk etiket en hoes. Niet alleen om het product te beschermen tijdens transport, maar vooral om consumenten te verleiden tijdens het aankoopproces.

Alstroemeria wordt veelal gebruikt in boeketten, echter dient de consument de Colorita als buitenplant te zien. De plant kan een winter met lichte vorst prima overleven om het jaar daarop vervolgens nog krachtiger terug te komen.



Inmiddels heeft Royal Van Zanten een breed assortiment in 7 kleuren met maar liefst 19 verschillende rassen. Colorita wordt dit seizoen aangevoerd door Kwekerij Loek Jansen en Kwekerij De Look tot ca. week 24.

Om het concept te ondersteunen in de keten heeft Royal Van Zanten een POS kit beschikbaar, bestaande uit een retailtafel en retailschap met bijbehorende banners. Deze zal ook tijdens de Flower Trials in week 24 op de veredelingslocatie in Rijsenhout worden gepresenteerd.

Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
M: +31 (0)6 835 26 251
www.royalvanzanten.com


Publicatiedatum: