Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van den Berg RoseS verwelkomt Buttercup

Op 26 april was het zover. Het nieuwste ras van Van den Berg RoseS, Buttercup, vond op die dag de weg naar de eerste twee klanten, namelijk Agora en Van der Plas Flowerexport. Het duurde niet lang of dit feit werd op Facebook breed verspreid. Ook een tiental andere klanten volgden al gauw en konden hun klanten op hun beurt weer verrassen met dit ras.


 
Buttercup is een goudgele grootbloemige roos met bijzondere half-dubbelbloemige bloemen. Het is een tuinroosachtig ras met grote klassieke knoppen. Van den Berg RoseS noemt Buttercup een "paradepaardje in ons assortiment. Onze klanten zijn zeer enthousiast en we kijken reikhalzend uit naar de reacties van de bloemisten over de Buttercup." Er zijn tot nu toe zowat 7.000 stelen verkocht. Na Moederdag loopt de beschikbaarheid sterk terug, maar half juni loopt de beschikbaarheid weer op.
 
Over 2 weken worden de eerste stelen van het nieuwe ras Myllena@ geknipt, gevolgd door Flash Eye en Red Eye, die beiden begin juni in bloei komen. Ook deze rassen zijn beperkt beschikbaar.

Voor meer informatie:
V.d. Berg Roses
Zuideindseweg 25b
2645 BD Delfgauw
www.bergroses.nl
Publicatiedatum: