Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter van Koppen (62) overleden

Peter van Koppen is afgelopen vrijdag op 62-jarige leeftijd overleden. Dat maakte diens werkgever Alfa Accountants op de website bekend:

Peter werkte vanaf 17 september 2001 bij Alfa, op de loonafdeling in Naaldwijk. Met zijn humor, enthousiasme en warme belangstelling voor iedereen was hij een heel fijne collega om mee samen te werken. Naast zijn werk was Peter actief als vrijwilliger in verschillende functies voor de protestantse gemeenschap in Naaldwijk.



Sinds 2003 was hij ook betrokken bij sportieve evenementen waarvan de opbrengst ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding, onder andere de Ride for the Roses. Onvoorstelbaar dat uitgerekend deze ziekte hem fataal is geworden. Peter was namens Alfa dé ambassadeur van de Ride for the Roses. Elk jaar wist hij weer veel mensen warm te maken voor dit bijzondere evenement. Na afloop nam hij de overgebleven rozen mee om die uit te delen in het ziekenhuis of bij zieken in de regio.

In 2015 kreeg Peter nog een koninklijke onderscheiding uitgereikt: hij werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Sinds begin april wisten we dat de ziekte van Peter niet meer te behandelen was. Op 12 mei is hij, omringd door zijn familie, overleden.

Onze gedachten zijn bij zijn echtgenote, zijn (klein)kinderen, familie en vrienden. We wensen hen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

We zullen Peter heel erg missen!
Namens de Raad van Bestuur, alle medewerkers van Alfa Naaldwijk en Alfa Salaris en Personeel
Publicatiedatum: