Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FleuraMetz goes Down Under

Tholen - Per 1 mei opent FleuraMetz een nieuwe Cash & Carry in Brisbane, Australië. Deze zal worden gevestigd in het pand van handelsbedrijf Flowerlink Qld, waarmee FleuraMetz al langer zaken doet en dat geleid wordt door Bas Kamp. De Nederlander zal de leiding van de nieuwe vestiging op zich nemen. Met de uitbreiding wordt Flowerlink onderdeel van FleuraMetz.


De papieren worden getekend. Rechts op de foto Bas Kamp

In Ecuador heeft FleuraMetz een stevige groei doorgemaakt. Van daaruit zijn ook nieuwe markten te ontsluiten, zoals Australië. "Vanuit onze vestiging in Quito leveren we nu al een jaar of twee aan het continent", vertelt marktexpert bij FleuraMetz Andrew Visser. "Zelfs hebben we al enkele zendingen uit Nederland achter de rug. Bloemen zijn dan 48 tot zelfs 72 uur onderweg, maar de infrastructuur is er."



Bovendien maken 'de ervaring en kennis van het van oorsprong Australische Petal Peddlers en Flowerlink, gecombineerd met de schaalvoordelen van FleuraMetz, de aansluiting bij de Australische markt efficiënt en persoonlijk', zo meldt de exporteur op diens website.

FleuraMetz is dan een van de zeer weinigen die bloemen en planten tot in deze uithoek weet te leveren. Bas Kamp, die al vele jaren in het land woont en er het importbedrijf Petal Peddlers - Flowerlink Qld runt, is tevens al langer aan FleuraMetz verbonden als commercieel manager Oceanië.

Kijk voor meer informatie op www.fleurametz.com