Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deep Purple start paars seizoen op Royal FloraHolland Spring Fair

Tijdens de Royal FloraHolland Spring Fair op 5 en 6 april hebben de kwekers Ammerlaan-Sosef en House&Garden in combinatie met veredelaar Royal Van Zanten een mooie verrassingen in petto voor de bezoekers.

Tegelijkertijd met de Spring Fair start een nieuw Deep Purple seizoen en is deze paarse verschijning weer volop verkrijgbaar. Aankomend seizoen zal in het teken staan van het thema 'Let's make things purple'. Ter ere van de introductie maken bezoekers kans op gadgets door aan het paarse prijzen rad te draaien. Naast het rad zijn er nog meer verrassende items die ons thema extra lading geven en een bezoek aan de Spring Fair waard zijn.



Vrolijk Paarsen
Volgende week staat Pasen alweer voor de deur. Maak nog meer kans op paarse prijzen door de Facebookpagina van Deep Purple te bezoeken. Zoek en tel het aantal paarse eieren die de kwekers in de kas hebben verstopt en win een VR bril.



On tour
Dit seizoen gaat Deep Purple 'on tour'. Kwekers Ammerlaan-Sosef en House&Garden komen graag bij je langs met een Deep Purple display en presentatie. Deze is ook in te zetten voor huisbeurzen en andere presentaties.

Voor meer informatie:
Royal Van Zanten
M: +31 (0)6 83 52 18 43
E: l.fabriek@royalvanzanten.com
www.facebook.com/CelosiaDeepPurole

Publicatiedatum: