Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florensis verkrijgt Audit Certificaat Royalty Verplichtingen van Hortis Legal

Hortis Legal verzorgt voor veredelaars van over de hele wereld zogenaamde royalty controles bij de licentienemers. Die royalty controles bestaan enerzijds uit fysieke inspecties van productie en opslag arealen en anderzijds controles van financiële administraties van licentienemers.



Op 23 november 2016 is ten behoeve van een aantal veredelaars een audit uitgevoerd bij Florensis waarbij de financiële administratie werd gecontroleerd over 2015 en vergeleken met de door Florensis verrichte opgaven van verkochte licentieproducten.

Florensis heeft deze audit met goed gevolg afgelegd en heeft daarmee het officiële 'Audit Certificaat Royalty Verplichtingen' van Hortis Legal verdiend.

Hortis Legal is een internationale dienstverlener op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, zoals het kwekersrecht, octrooirecht, merkenrecht en modellenrecht. Meer informatie kunt u vinden op www.hortis.nl en op www.trademarkhost.com.

Publicatiedatum: