Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18-19 mei, Antalya

Nieuw sierteeltevent in Turkije

Van 18-19 mei 2017 vindt er in Antalya, Turkije, een nieuw matchmaking evenement plaats dat wordt gehost door de Turkish Ornamental Plants and Products Exporters Association.

De “Turkish Ornamental Plants and Products Exporters Association” vertegenwoordigt alle Turkse exporterende kwekers en is de enige associatie binnen de sector.

De associatie is opgericht in 1999 om de Turkse bloemen- en plantensector te vertegenwoordigen en te ondersteunen in de ontwikkeling naar een duurzame en competitieve sector. De associatie telt meer dan 500 leden (exporterende kwekers) in Turkije.

Horti2Match Turkey
Het doel van de associatie is om hun kwekers in direct contact te brengen met leveranciers van zaailingen, stekmateriaal en bollen maar ook met leveranciers van techniek en andere toelevering binnen een kleinschalige setting om zo de kwekers en deelnemers alle ruimte te geven om op een gerichte manier met elkaar in contact te komen. Dit onderstreept ook de gerichte aanpak van het evenement.

Horti2Match is voor de bezoekers alleen toegankelijk met een uitnodiging van de associatie. Bezoekers worden door de associatie zorgvuldig geselecteerd op basis van de aanwezige productgroepen, dit om de hoge kwaliteit van het evenement te waarborgen.

Het evenement wordt ondersteund door het Ministerie van Economische zaken in Turkije, Royal FloraHolland en MPS.

De associatie heeft de organisatie een beperkt aantal plaatsen ter beschikking gesteld om de kwaliteit van het evenement te waarborgen. Daarnaast worden er niet meer dan 2 deelnemers per productgroep toegelaten.

Deadline voor registratie voor deelnemers is 31 maart 2017.

Turkse markt
In de afgelopen 4 jaar is de productie van bloemen en planten met meer dan 30% gestegen. Het totale oppervlakte van de productie van bloemen en planten is ongeveer 4600 hectare. De exportwaarde van bloemen en planten is in 2016 gestegen naar USD 81 miljoen. Het streven is om een exportwaarde te behalen van USD 500 miljoen in 2023.

Productie in het hoogland gebied biedt de mogelijkheid om bloemen en planten het gehele jaar door te exporteren. Turkije exporteert naar meer dan 60 landen wereldwijd.

Voor meer informatie:
www.horti2match.org
Publicatiedatum: