Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forever&Ever stelt gratis sfeerfoto’s ter beschikking

Forever&Ever heeft een nieuwe selectie gemaakt van leuke, inspirerende sfeerfoto’s die voor advertorials, vakinhoudelijk- en/of sfeerpublicaties (gratis) gebruikt kunnen worden door tuincentra of andere direct betrokkenen.

Via de website van Forever&Ever (www.forever-ever.eu) zijn onder kopje media de uitingen te bekijken en te gebruiken. Op de website is een selectie gemaakt, de totale collectie sfeerfoto’s kan ook desgewenst digitaal worden toegezonden in hoge resolutie.



Steeds vaker worden in diverse online en offline publicaties beelden gebruikt ter inspiratie van de consumenten, vertelt Michael Loots van Forever&Ever. Ook ter aankleding van de tuincentra wordt zorgvuldig gekeken naar verder maximaliseren van de sfeer op de winkelvloer. Forever&Ever maakt jaarlijks een aantal nieuwe collecties ter inspiratie voor primair de consument en secundair ter bevordering van de verkoop in de Europese tuincentra. Er is gebruik gemaakt van de producten zoals in 2017 binnen het assortiment van Forever&Ever beschikbaar zijn.

Mocht u geïnteresseerd zijn in (gratis) ontvangst van de volledige selectie foto’s in hoge resolutie dan kan u contact opnemen via info@forever-ever.eu. Ook eventueel producenten van (design) potten of tuin accessoires die het leuk vinden om mee te werken in 2017 met deze fotoshoots kunnen zich uiteraard melden.


Forever&Ever

Maikel Loots
Spoorakkerweg 2b
5071 NC Udenhout
T: +31 (0)13 51 111 51
E: maikel@forever-ever.eu
www.forever-ever.eu
Publicatiedatum: