Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantenkwekerij Valstar en Dümmen Orange gaan samen potrozen verkopen

Plantenkwekerij Valstar en veredelaar Dümmen Orange hebben een overeenkomst gesloten rondom de productie en vermarkting van het potrozen assortiment in Nederland. Voor Valstar biedt dit mogelijkheden om te groeien met een nieuw product. Voor Dümmen Orange is dit, naar eigen zeggen, 'een logische stap in de strategie waarin het produceren van eindproducten niet past bij de kernactiviteiten'.

Jan Valstar: “Potroos past bij ons bedrijf. Wij merken dat klanten behoefte hebben aan partners met een breed assortiment planten. Potroos is een aanvulling op ons huidig assortiment waardoor wij meer kunnen betekenen voor onze afnemers.”

De komende maanden wordt de productie voorbereid zodat in de tweede helft van het jaar de eerste producten op de markt komen. De potrozen worden zowel in een 10,5cm pot als 12cm pot aangeboden met een volledige assortiment aan kleuren.

Philippe Veys van Dümmen Orange: “Olij Breeding potrozen zijn in 2016 in het assortiment van Dümmen Orange opgenomen. Met Valstar hebben we een goede en betrouwbare partner gevonden om deze productgroep verder uit te bouwen richting de markt”.

Het huidige aantal soorten wordt de komende tijd verder uitgebreid en er wordt gewerkt aan het positioneren van de hele lijn met een nieuwe uitstraling. In de voorbereiding zijn ideeën gevormd over concepten en mogelijkheden die waardevol zijn voor de markt.

Voor meer informatie:
Valtar
John Hendriks
Steenenburchweg 31
2691 LX ‘s Gravenzande
T: 0174 212021
E: john@valstarplant.nl
www.valstarplant.nl


Dümmen Orange
Marco van der Sar
Manager Marketing and Corporate Communications
T: +31 174 530 006
M: +31 623 208 477
E: M.vanderSar@DummenOrange.com
www.dummenorange.com

Publicatiedatum: