Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rozen voor Yvon vanwege haar liefde voor de boer en tuinder

'Boeren' Valentijn voor Yvon Jaspers

Namens alle boeren en tuinders van Nederland is Yvon Jaspers op Valentijnsdag, getrakteerd op een enorme bos rode rozen. Om haar te bedanken dat ze de liefde op het boerenerf brengt én omdat ze met het programma ‘Boer zoekt Vrouw’ zoveel liefde overbrengt over het boerenleven met alles wat daarbij komt kijken.


Yvon Jaspers is blij verrast met de enorme bos rozen

‘Als Nederlandse boeren en tuinders zijn wij ontzettend blij met haar en waarderen we het enorm hoe ze de agrarische sector positief neerzet en de trots van elke boer en tuinder uitdraagt’, vertelt Suzanne Ruesink, melkveehouder en voorzitter van het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt. ‘Daarom is ze op de dag van de liefde, Valentijnsdag, door ons verrast en in het zonnetje gezet. We hopen dat ze de liefde nog heel lang bij boeren brengt en de passie voor het vak blijft uitdragen.’
 
Ook Wessel van Olst, fruitteler en bestuurder van de Land- en Tuinbouworganisatie Noord in regio Oost, is lovend over de liefde die Yvon uitstraalt door de deelnemers aan BZV en het boerenvak. ‘Je ziet aan alles dat Yvon ons een warm hart toedraagt’, zegt Van Olst. ‘Ze laat in alle eerlijkheid zien hoe ons leven eruit ziet en hoe we ons vak uitoefenen.’


Beide bestuurders wilden daarom namens hun achterban, de boeren en tuinders van Nederland, iets terug doen voor Yvon. Valentijnsdag vormde een mooie aanleiding om haar te bedanken. De presentatrice was blij verrast. ‘Ik heb nog nooit zulke mooie rozen gezien’, zegt Yvon. ‘En dat van boeren. Dat had ik nooit achter ze gezocht.’ De enorme bos rode rozen werden beschikbaar gesteld door rozenkweker Gerrie Sol van Sol Roses uit Heerhugowaard. Hij bracht een nieuw ras mee, Lucky Red, die goed aanslaat bij de consument. ‘Dat is een hele nieuwe variëteit, die heel goed houdbaar en heel sterk is’, aldus Sol.

Publicatiedatum: