Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AgriSensys

Bodemtemperatuur tijdens stomen in kaart

Hoe warm is de bodem tijdens het stomen? Dat is te meten met het nieuwe systeem van AgriSensys, dat het bedrijf eerder dit jaar al op de Horticontact presenteerde.

Nieuw op de beurs: stoommonitoring
"We hebben een systeem ontwikkeld voor het meetbaar maken van bodemtemperatuur tijdens het stomen", vertelt Jouke Miedema van Wireless Value. Een RVS spies van 60 centimeter is gekoppeld aan onze draadloze module. In de punt van de spies zit een temperatuurelement die op de ingestoken diepte de bodemtemperatuur meet. Door het gebruik van meerdere meetpunten worden de temperatuurwaarden in het stoombed zichtbaar. Zo weet u of en hoe lang u de juiste temperaturen hebt bereikt in de grond. Zo stoomt u nooit meer te lang en weet u zeker dat de grond ontsmet is.

AgriSensys is een product van Wireless Value, expertisecentrum op het gebied van draadloos meten. Oprichter en directeur Jouke Miedema van Wireless Value: "Als resultaat van een intensieve samenwerking in verschillende projecten met onder andere Wageningen Universiteit is AgriSensys ontstaan voor het monitoren van temperatuur en luchtvochtigheid met batterij gevoede draadloze modules.

AgriSensys platform

Het AgriSensys platform wordt wereldwijd gebruikt voor klimaatmonitoring en het draadloos meten van o.a. PAR licht, instraling, bodemvocht, bodemtemperatuur, energie, luchtsnelheid en meer.


Voor meer informatie:
Wireless Value B.V.
Waanderweg 30a
7812 HZ EMMEN
Tel: +31 591 633200
Fax: +31 591 631197
e-mail: bas.visser@wirelessvalue.nl
www.wirelessvalue.nl


Publicatiedatum: