Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie is de snelste in Gorinchem?

Voor iedereen die teleurgesteld was dat het natuurijs dit jaar niet wat langer is blijven liggen heeft Boekestijn Electrotech een aangename mededeling. Het bedrijf organiseert in Gorinchem de Boekestijn Skate Challenge en nodigt iedereen uit om deel te nemen. In de stand wordt namelijk wordt een echte schaatssimulator geplaatst. Voor alle deelnemers is er een leuke sportieve gadhet beschikbaar. De dagelijkse top 5 wordt bekendgemaakt op Boekestijn Facebook en op Paprika Tasty Radio.



Schaatsster Miranda Dekker is erbij
Bij een echte Skate Challenge hoort natuurlijk een professionele begeleiding. Daarom heeft Boekestijn Electrotech schaatsster Miranda Dekker bereid gevonden om 3 dagen lang aanwezig te zijn in de stand van het bedrijf. De 27-jarige blonde schaatsster komt oorspronkelijk uit Koog aan de Zaan en woont de laatste jaren in Heerenveen. Miranda presteerde dit jaar goed tijdens het Nederlands kampioenschap Marathon schaatsen. Zij kijkt er naar uit om te assisteren tijdens de Boekestijn Skate Challenge op HortiContact.
Publicatiedatum: