Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smiemans Projecten versterkt met Ferry Breugem

Onlangs is het team van Smiemans Projecten, ontwikkelaar en bouwer van glasconstructies voor diverse markten waaronder tuincentra, versterkt met vier extra teamleden waaronder Ferry Breugem. Ferry heeft al meer dan 30 jaar werkervaring in dezelfde branche en heeft onder zijn supervisie vele grote tuincentra gebouwd in binnen- en buitenland.

Jeroen Smiemans: "Door Ferry's jarenlange ervaring en kennis kunnen we ieder project meer aandacht geven en de uiteenlopende vragen beter beantwoorden. Een positieve ontwikkeling binnen ons bedrijf!"

Ferry Breugem: "Ik ben zeer verheugd dat ik een extra bijdrage mag gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van dit mooie familiebedrijf.  Waarbij ik samen met mijn bestaande en toekomstige relaties weer mooie en interessante projecten hoop te realiseren."

Naast Ferry zijn nog drie werkvoorbereiders aangenomen die allemaal gespecialiseerd zijn in deze branche. Smiemans Projecten kan door deze versterking de steeds complexere projecten in de markten waarin zij opereren nóg beter bedienen.


Voor meer informatie:
Smiemans Projecten
Postbus 147
2670 AC Naaldwijk
info@smiemansprojecten.com
www.smiemansprojecten.com 

Publicatiedatum: