Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

D.C. van Geest zet Phalaenopsis in de markt met MoreLips

D.C. van Geest potplanten kweekt diverse soorten en maten groene potplanten en Phalaenopsis. Deze worden vermarkt onder de labels G-style, Glamour Collection en Ultimate Sweetness. Vanaf 1 november is daar een het label MoreLips aan toegevoegd voor de phalaenopsis 9cm.



De Phalaenopsis potmaat 9 cm van D.C. van Geest heeft veel kleurrijke bloemetjes. Met de compacte maat is het een uitstekende match met de vrolijke MoreLips verpakking.

Vanaf deze week (week 46) is de Phalaenopsis p9 van D.C. van Geest te bestellen in de MoreLips verpakking. De keuze bestaat uit de showhoes in 4 kleuren gemengd of solo op kleur en de gave potcovers in dezelfde 4 kleuren, waarvoor ook geldt dat deze gemengd per tray of mono op kleur kunnen worden besteld. Zo ontstaan mooie kleurencombinaties voor elk seizoen of feestdag.

De diverse combinaties zijn via de verkopers van Comfort Plant Groep en D.C. van Geest te bestellen. Natuurlijk ook via FloraXchange.

Voor meer informatie
D.C. van Geest potplanten
Esther van Geest
T: 0031 (0)174 620001
M: 0031 (0)6 43 26 71 79
E: Esther@geestpotplanten.nl
www.geestpotplanten.nl
Publicatiedatum: