Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijfde generatie aan het roer bij Hofland Flowering Plants

Per 1 januari 2019 zal Goos Hofland zijn functie als managing director van Hofland Flowering Plants neerleggen. Hij wordt opgevolgd door zijn dochter Annemiek. Daarmee is zij de eerste vrouw aan het roer van deze kwekerij.

Samen met broer Frank vormt Annemiek de vijfde generatie van het familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in het telen van de Schlumbergara ofwel de Lidcactus.

Een ieder die Goos kent zal zich er niet over verbazen dat hij voorlopig nog betrokken zal blijven bij de kwekerij. Naast zijn verantwoordelijkheid voor de teelt Dianthus, blijft hij zich ook bezichhouden met diverse activiteiten binnen Royal FloraHolland en als lid van de klankbordgroep Leden bij Decorum Company.

Door Annemiek en Frank is de continuïteit van de kwekerij geborgd. Samen met het team zullen zij verder bouwen aan de toekomst van de kwekerij voor een volgende generatie.

Hofland Flowering Plants kweekt bijna jaarrond Schlumbergera en daarnaast is het voorjaar Dianthus, Hibiscus op stam, Exacumen Calibrachoa.

Voor meer informatie:
Hofland Flowering Plants
Lange Broekweg 46
2671 DV Naaldwijk
0174-62 58 87
info@hoflandfloweringplants.nl
www.hoflandfloweringplants.nl

Publicatiedatum: