Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voedselverspilling moet worden verminderd

De Aeroclean-ionisator van Isolcell

Het Italiaanse Isolcell, dat is gevestigd in Zuid-Tirol, staat van 15-17 november op de internationale appelbeurs Interpoma in Bolzano (Sector CD, stand D24/04). Dit is een goede gelegenheid om het 60-jarig bestaan te vieren, waar ook tijdens Fruit Logistica aandacht aan werd besteed.

"Tijdens Interpoma willen we de aandacht richten op onze Aeroclean-ionisator, maar ook op het belang van het verminderen van etheen, dat een belangrijke rol speelt bij bewaring van versproducten", zegt salesmanager Hubert Wieser.

"Aeroclean wordt al ingezet in Italiƫ, Zwitserland, Duitsland en Hongarije. Anderhalf jaar nadat deze ionisator op de markt kwam, zien we een stijgende lijn qua houdbaarheid", zegt Hubert.

Van 12 tot 14 november neemt Isolcell als sponsor deel aan de Europese Conferentie over blauwe bessen, Blueberry Europe 2018. "We zullen onze oplossingen presenteren voor de reductie van schimmels alsmede formules in gecontroleerde atmosfeer om de houdbaarheid te verlengen."

"Tijdens Interpoma zijn we ook sponsor en willen we nieuwe technologieƫn laten zien die voedselverspilling al in de afzetfase kunnen voorkomen. Met de mogelijkheid om etheen te elimineren, willen we een probleem identificeren dat tot nu toe niet werd waargenomen en aantonen dat voedselverspilling aanzienlijk kan worden verminderd", concludeert Hubert.

Contact:
Hubert Wieser - sales manager 
Cell.: +39 344 3483168
Isolcell SpA
via A. Meucci, 7
39055 Laives (BZ)
Tel.: +39 0471 954050
Fax: +39 0471 953575
Web: www.isolcell.com

 

Publicatiedatum: