Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vestiging Heenweg bijna gereed

Eerste paal nieuw kantoorpand Pligt Professionals

Pligt Professionals opent een nieuwe vestiging in ’s-Gravenzande én bouwt een nieuw kantoorpand.

Met één druk op de knop sloeg ‘ome Jos’ officieel de eerste paal van het nieuwe kantoorpand de grond in. Jos van der Pligt (1951) stond samen met zijn broer aan de wieg van Pligt Professionals en met de eerste paal legt hij nu ook de symbolische basis voor de toekomst. Een toekomst waar het bedrijf al een voorschot op nam met de bouw van een nieuwe kwekerij, een derde locatie van drie hectare groot die pal naast de andere vestiging aan de Maasdijk in ’s-Gravenzande staat.

Nieuw en vertrouwd
‘Vestiging Heenweg’, zoals de locatie binnen Pligt Professionals heet, is bijna gereed. Hypermoderne systemen, robots, loopbanden, software en ander materieel staan klaar voor de kweek van onder andere potrozen en gentiaan. Nieuw in het assortiment zijn de Kordana-variëteiten.

Naast de aanstaande opening van de nieuwe vestiging én de bouw van het nieuwe kantoor, draait de productie op de andere vestigingen gewoon op het vertrouwde niveau. "Sinds twee weken leveren we rozen vanuit onze nieuwe vestiging en deze week komen daar de Poinsettia’s bij."

Nieuwe uitstraling
Hoewel de vertrouwde waarden en overtuigingen het familiebedrijf nog steeds typeren, past bij deze stap een andere uitstraling. Deze week gaat daarom ook een nieuwe website live met een ander logo en frisse huisstijl.


Voor meer informatie:
Pligt Professionals
Gorzenweg 6E
3274 LL Heinenoord
T: +31 (0)186 60 12 63
E: info@PligtProfessionals.nl
www.pligtprofessionals.nl

Publicatiedatum: