Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Artisan introduceert The Living Collection by Artisan en Folkestone

Artisan introduceert twee noviteiten: The Living Collection by Artisan en de nieuwe variƫteit Folkestone.

The Living Collection by Artisan
Het nieuwe merk The Living Collection by Artisan omvat verschillende decoratie, speciaal bedoeld voor de ambachtelijke woonplanten van Artisan, zoals de weelderige Original Orchids. De items Metal Frame, Wooden Frame, The Box en Terrarium maken op dit moment deel van uit van The Living Collection, maar deze eigentijdse collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe accessoires voor in het interieur. De producten van The Living Collection by Artisan worden uitgeleverd in een sleeve of cadeauverpakking met een duurzaam karakter en uitstraling.

Folkestone
De varieteit Folkestone heeft een compact formaat met gestapelde bladeren. Uniek is de hoeveelheid meertakken van deze Phalaenopsis, wat een groot aantal bloemen geeft. De adembenemende witte krijtrotsen nabij de Engelse stad Folkestone hebben de variƫteit haar naam gegeven. De rotsen weerstaan de kracht van de zee en geven de kust een unieke uitstraling; sterk en verfijnd tegelijkertijd. Folkestone is er als 4, 5 en 6-takker en wordt geleverd in H2Obloom en een potcover die het rotsachtige gevoel terug laat komen door de gravel opdruk.

Artisan is te bezoeken op de Royal FloraHolland Trade Fair in stand 26.1 in hal 3.    

bron: Pull Position

Publicatiedatum: